Propaganda ministeriet tar sig an Förbifarten

Fick en hel tidning om det positiva med Förbifart Stockholm i brevlådan. Avsändaren var Trafikverket. Det känns märkligt att inte en enda sak i hel tidningen tog upp eventuella risker, nackdelar eller svårigheter. Nej, nu är det propaganda som gäller. Nu jädrans ska vi alla gilla det här projekt. Statens mäktigaste trafikinstitution tar till orda och trafikforskare, miljövänner, kollektivtrafikanter, cyklister och annat ställs åt sidan. Det är så staten tar farväl till kritiskt tänkande. Bye, bye…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s